loader image

SEA

Zoeken op Google doen we allemaal. SEA: Search Engine Advertisement zijn de advertenties in Google. Zoektermen kunnen wij inkopen en gebruiken voor uw campagne.

SEO

Naast de advertenties van Google bestaat er ook nog SEO: Search Engine Optimisation. Ofwel, het schrijven van teksten, titels en omschrijvingen van uw webpagina's rond gekozen zoektermen.

FACEBOOK AD'S

Uw bedrijf promoten op hét populairste platform ter wereld, waar je ook nog eens super gedetailleerd kunt richten op je doelgroep? Wij integreren uw unieke Facebook Pixel met uw website voor optimale inzichten in uw doelgroep.

INSTAGRAM AD'S

Sinds Instagram gekocht is door Facebook, werken de twee samen op het gebied van marketing. Hierdoor worden Facebook advertenties ook getoond op Instagram.

MARKETING DOELEN

Om succes te behalen en te meten is het belangrijk om uw marketingdoelen SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden) te maken.

ONDERZOEK

'Eerst denken, dan doen'. Zo onderzoeken wij eerst de doelgroep, zoekwoorden-analyse en uw concurrenten. Uiteraard doen wij ook A/B testen, zodat we kunnen zien wat de effecten zijn van de marketingactiviteiten.