loader image

WOOCOMMERCE

De plugin die wij gebruiken om uw webshop tot leven te laten komen is WooCommerce. Deze plugin is een van de populairste ter wereld. Met dit systeem draait u zelf aan de knoppen.

PRODUCTEN/DIENSTEN

Je kunt zo veel producten en/of diensten toevoegen een je webshop als je zelf wil. Wij kunnen je helpen met de eerste lichting en je uitleg geven over hoe je de webshop vervolgens zelf bij kunt houden.

BETAALMETHODES

Er zijn talloze manieren beschikbaar om te kunnen betalen via de webshops die wij maken. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal en Creditcard.

VERZENDING

In de webshop kunnen wij voor verschillende producten verschillende verzendkosten instellen. Hoe u de verzending vervolgens regelt, is aan u.

VOORRAAD BEHEER

Uw virtuele voorraad beheren is overzichtelijk. U ziet uw producten met een hoge, lage, of uitverkochte voorraad. Product niet op voorraad? Uw klant laat zijn/haar e-mail achter om als eerst op de hoogte te zijn.

STATISTIEKEN

Het is altijd handig om te kunnen bekijken hoeveel uw omzet is en wat er verkocht wordt. Deze informatie vindt u gemakkelijk in de achterkant van uw webshop.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Iedere webshop sluit een overeenkomst met zijn klant. In de algemene voorwaarden kunnen wij opschrijven wat u belangrijk vindt. Zo staan u en uw klant niet voor verassingen.

PRIVACY BELEID

Op iedere webshop is het verplicht een privacy beleid op te stellen, waarin u aan uw klanten uitleg geeft over wat u doet met de gegevens van uw klant en websitebezoeker. Wij zullen gezamenlijk met u deze privacy policy opstellen.